in Uncategorized

Sunday Morning 2019-02-24

gray wooden house on wheels

Photo by Chris Karidis on Unsplash.

Les lectures d’aquesta setmana.

Scientists Have Mapped Where People Feel Emotions in Their Bodies

En quines parts del cos situem les diferents sensacions i sentiments? Un estudi experimental de tres universitats finlandeses amb més de mil subjectes participants.

The technology behind OpenAI’s fiction-writing, fake-news-spewing AI, explained

Tot i que els resultats —impressionants— són un salt notable respecte al que han aconseguit els models lingüístics existents, la tècnica involucrada no és exactament nova. En realitat, l’avenç va ser impulsat principalment alimentant l’algoritme cada vegada més dades d’entrenament: un truc que també ha estat responsable de la majoria dels altres avenços recents pel que fa a ensenyar la intel·ligència artificial a llegir i escriure.

Roadmap to becoming a SoLiD developer in 2019

Continua augmentant la complexitat de les tecnologies web, i no es previsible (ni seria lògic) que es redueixi. SoLiD (Social Linked Data) és el projecte de Tim Berners-Lee per a crear un web social obert.

Dolphins Seem to Use Toxic Pufferfish to Get High

En un documental de la BBC, un grup de dofins assetgen i provoquen un peix globus fins que, aterrit, allibera el seu verí. “Els éssers humans no són les úniques criatures que pateixen problemes d’abús de substàncies. Els cavalls mengen herbes al·lucinògenes, els elefants s’emborratxen amb fruita madura i el mufló de les Muntanyes Rocalloses adora el liquen narcòtic. L’atracció dels micos a fruits rics en sucres i etanol, de fet, pot explicar la nostra atracció per l’alcohol, segons alguns investigadors.”

The Cloud Is Just Someone Else’s Computer

Segons aquest càlcul, allotjar els teus servidors en un centre de dades pot resultar molt més barat que llogar el servei equivalent a un proveïdor de computació en el núvol.

Reposts

  • El Pont 🎗

Algun comentari?

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Webmentions

  • El Pont 🎗 liked this Article on twitter.com.

  • El Pont 🎗 reposted this Article on twitter.com.