Principal

A Castelló es beu doble cervesa que aigua

Font: Levante de Castellón. Foto CPE.
Data: 10/11/1998

Dos alegres ciutadans de Castelló

Segons un estudi del Col·legi de Veterinaris de Castelló, cada castellonenc consumeix per any una mitjana de 53 litres de cervesa, 47 de vi, 21 d'aigua, 15 de cafè i infusions i 6 de sucs de fruites.

No se sap com és que aquestes dades tan preocupants les ha averiguades precisament el Col·legi de Veterinaris(!). En tot cas, vista la situació, l'Ajuntament ha anunciat que col·laborarà amb aquests professionals en una campanya de cursos per tal de millorar la salut física i psíquica dels ciutadans.

La solució proposada pels veterinaris és l'adopció de gats i gossos. «Tindre una mascota és molt recomanable, ja que genera un efecte de carinyo i responsabilitat», ha declarat Carlos Corona, president del Col·legi. Actualment només hi ha uns 40.000 gossos censats a tota la província, i en farien falta més.

Altres dades d'interès: els castellonencs no arriben a la mitjana espanyola de consum de carn o d'ous (tot i que mengen tres quarts de quilo d'ou al dia!), però per contra superen amb facilitat la mitjana de consum de peix.