Principal

馃搸 The Rise and Fall of Getting Things Done

Tenim una cultura d'addicci贸 al treball que exerceix molta pressi贸 sobre el treballador individual per fer-lo responsable de moltes i moltes coses que estan fora del control del treballador. El GTD 茅s alhora un mitj脿 per a fer front a aquesta pressi贸 i una metodologia personal que prolonga l鈥檈xposici贸 a tota aquesta pressi贸. Augmenta el nombre de boles que pots mantenir a l鈥檃ire, per貌 no resol el problema que els altres us tiren cada vegada m茅s boles i esperen que feu malabars.

Es podria dir quelcom similar del mindfulness? No 茅s que siguen dolents per se, de fet poden ens donar molt bons resultats i alleujar aqueixa pressi贸 a qu猫 sovint estem sotmesos. Per貌 serien remeis estrictament individuals per a problemes estructurals que van m茅s enll脿 de cada un de nosaltres. I s'integren perfectament amb el sistema, perqu猫 no el q眉estionen, de manera que contribueixen a mantindre'l.

(D'altra banda, hi ha gent que pareix gaudir d'immunitat cong猫nita a l'addicci贸 al treball. Aquests no cal que es preocupen de res.)