Principal

馃搸 Remember This Year

El 2008, Clayton Christensen i Michael Horn van predir alegrement que, el 2019, la meitat de les classes de secund脿ria es farien per Internet. Es van equivocar, per descomptat, i es van equivocar de molt. I que totes les classes es traslladessin a Internet el 2020 no els d贸na la ra贸. Que totes les classes es fessin en l铆nia no va ser un triomf de l鈥檈ducaci贸 en l铆nia, sin贸 m茅s aviat una conseq眉猫ncia dels passos que hagueren de fer les escoles per evitar m茅s p猫rdues de vides鈥

No 茅s sorprenent que el pas a l鈥檈ducaci贸 en l铆nia, facilitat per programes de videoconfer猫ncia i fulls de treball digitals, no hagi estat fant脿stic per a professors i alumnes. Per descomptat, l鈥檈ducaci贸 presencial tampoc no era gens fant脿stica per a molts professors i alumnes.

鈥擜udrey Watters