Principal

Don’t Fire Your Illustrator

Sam Bleckley explica el funcionament de les IA generadores d’imatges i opina sobre els seus possibles usos. M’ha cridat l’atenció el passatge següent sobre la dificultat d’aconseguir els resultats que voldries, cosa que no impedeix obtenir imatges d’una qualitat sorprenent.

Els usuaris juguen a un joc gacha, una màquina escurabutxaques de creació d’imatges. Escriuen els seus prompts amb moltes idees interessants i després estiren la palanca de la màquina i guanyen… una cosa o altra. Una imatge captivadora, però no exactament la que havien demanat.

Quadra amb la meua experiència creant il·lustracions amb DALL·E per als microcontes d’Unicorns. Intents successius d’afinar el prompt cada vegada més, fins que al final aconseguia una imatge satisfactòria, encara que sovint no s’assemblara a la que hauria desitjat.

Comentaris?

Podeu utilitzar Mastodon (o qualsevol altra aplicació compatible amb el Fedivers) per a respondre a aquest missatge.

star repeat message
S’estan carregant les reaccions…